fbpx

Terwijl de zomer plaatsmaakt voor de herfst, verlangen velen van ons naar manieren om dat gezonde, zonovergoten gloed nog even vast te houden. Je hebt waarschijnlijk genoten van zon, zee, en strand, maar de zomer kan ook zijn tol eisen van je huid. Gelukkig is er een perfecte oplossing om je huid te verjongen en te laten stralen na de zomer: Micro Meso Therapie.

Diepe hydratatie

Een van de belangrijkste redenen waarom Micro Meso Therapie zo geschikt is als aftersummer behandeling, is het feit dat je direct zichtbare resultaten kunt verwachten. Na een zomer vol blootstelling aan de zon, kan je huid droog en vermoeid aanvoelen. De micro-naaldjes in deze behandeling brengen actieve ingrediënten direct in je huid, waardoor deze diep gehydrateerd wordt en een jeugdige glans herwint. Je zult versteld staan van hoe snel je huid opklaart en er frisser uitziet.

 

Huidverjonging en Collageenstimulatie

(Micro) Meso Therapie gaat verder dan alleen het hydrateren van de huid. Het stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, wat leidt tot fijne lijntjes en rimpels. Door collageen te stimuleren, helpt deze behandeling je om die jeugdige uitstraling te behouden, zelfs na een lange zomer.

 

Het Verloop van de Behandeling

De behandeling begint met een grondige gezichtsreiniging en een huidanalyse. We selecteren de juiste serums op basis van jouw huidconditie. Daarna desinfecteren we je huid grondig met een speciale lotion. Vervolgens brengen we met het Meso-naaldje de werkstoffen met kleine prikjes in de huid. Deze prikjes zijn oppervlakkig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling krijg je een verkoelend masker, een herstellende crème en zonbescherming op je huid. Je ziet meteen resultaat!

 

Na de Behandeling

Direct na de behandeling straalt je huid. Het kan echter zijn dat je huid op de dag van de behandeling wat strak aanvoelt. Dit kun je verminderen door extra crème aan te brengen.

 

Een Aanvulling op Je Beauty Routine

(Micro) Meso Therapie kan ook naadloos worden geïntegreerd in je bestaande schoonheidsroutine. Het is een geweldige aanvulling op andere behandelingen zoals peelings en TriPollar, waardoor je nog betere resultaten kunt behalen.

Na een zomer vol plezier en zonneschijn verdient je huid wat extra liefde en verzorging. Overweeg een (Micro) Meso Therapie behandeling bij Cosmedisch Instituut Hanneke om je huid die broodnodige aftersummer boost te geven. Geniet van een jeugdige gloed en straal nog langer na de zomer! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Micro Meso Therapy voor en na foto

In de spotlight

After Summer treatment Micro Meso Therapy

Huidanalyse, Reiniging, lichte peeling, Micro Meso Therapy, Verkoelend Hydraterend Sheet Mask, Herstellende creme en SPF

Tot en met 15 oktober 107 euro