fbpx
Huidprobleem

Gezond op gewicht

3 – 10 kilo gewichtverlies, minder buikomvang, betere conditie en gezondheid.

Zelfvertrouwen

Vooral aan het begin van het nieuwe jaar of in het voorjaar ben je weer het meest bewust van je voornemens, je kleren en vooral het straks weer minder kleren aan hebben.  Maar ook al je een feestje hebt en in gedachten dat setje aan wil.  En op het moment zelf kun je wel huilen omdat het niet meer zit zoals jij het wil.

Rond je 40ste begin je te merken dat je stofwisseling niet meer is wat het is geweest.  Je blijft moeilijker op gewicht en ook afvallen kost meer moeite.  

En kijk,  de wereld vergaat echt niet met een paar kilo meer. Maar je wil weer lekker in je vel zitten.  Je niet meer irriteren en balen als je je favoriete jeans niet meer aan kan.

Je wil het hele jaar door lekker in je vel zitten, met genoeg energie en met een tevreden gevoel in de spiegel kijken? Hoe een klein stukje makkelijker kan jouw leven zijn?

 

Gezond en gewoon

Afvallen, dieeten… je moet er niet meer aan denken.  Iedere keer als  je bent afgevallen kom je ook zo snel mogelijk weer aan.  Dit probleem ligt dieper en je wil geen honger leiden,  de bbq’s moeten afzeggen en niet mee kunnen eten met je familie.   

Je wil een opschoning,  een goed begin,  zodat je daarna met je normale eetpatroon en zonder snaaibehoefte, je zelf niets hoeft te onthouden. 

Minder kilo’s,  je huid strakker,  buik platter en op weg naar een nog gezondere levensstijl. 

Minder darmproblemen, meer energie, Een mooie, egale huid zonder verkleuringen dat is ons einddoel.

Wij zijn van mening dat je je lichaam moet respecteren en je er niet voor moet schamen.  Maar behandel het met liefde en geef het de voedingsstoffen die het nodig heeft. 

 

Voel je weer lekker in lijf

We beginnen altijd met een intake.  Graag willen wij weten wat je allemaal al hebt gedaan. We bespreken je wensen en maken een persoonlijk behandelplan.

We maken een persoonlijk detoxplan om je lichaam te ontdoen van afvalstoffen.  De afspraken voor de behandelingen plannen we in.  

En je krijgt producten mee om de behandelingen thuis te versterken en je lichaam te voorzien van de nodige bouwstoffen.

Op deze manier kunnen wij het beste resultaat beloven op een natuurlijke holistische manier.

Ons stappenplan

Behandelplan

Voorafgaand aan het traject krijg je een gratis en vrijblijvend consult.
Samen stellen we een behandelplan op.

Ontgiften & vetverbranding

Door een orthomoleculaire detox gaan we je lichaam ontdoen van alle afvalstoffen.  De vetverbranding stimuleren en hormonen resetten.

Cryolipolyse

Gericht en plaatselijk vet verbranden. Centimeters verliezen en een strakkere huid

Producten

24/7 ondersteuning, Simpele instructies in korte tijd.  Makkelijk je ‘normale lifestyle’ op kan pakken.

Ontgiften

In 10 dagen begeleiden wij je om je lichaam te ontgiften.  Je krijgt opnieuw energie, je huid wordt frisser en je buik wordt rustiger.  Gifstoffen worden afgevoerd en de hormoonbalans wordt gereset.  Je zult merken dat je huid mooier en rustiger wordt.

In dit geval van detoxen hoef je niet bang te zijn dat je weinig eet, je mag juist veel eten. 

Vetverbranding

Zoveel meer dan alleen gewichtsverlies.

In 7 dagen slanker, fitter en energieker. Door de combinatie van sporten, sap-vasten en suppletie gaan jouw lichaam van suiker naar vetverbranding.

Je traint binnen je individuele hartslagzone en alleen cardio om je spiervezels in vetverbrandingsmodus te zetten.

De resultaten zijn geweldig!

 • gemiddeld 2 – 6 kg gewichtsverlies
 • gemiddeld 3-7 cm omvang verlies op de buik
 • sportprestatie en conditie verbeterd
 • verbranding van inwendig buikvet,  je buik wordt platter.

 

 

Cryolipolyse

Met de Cryo wordt de huid en het onderliggende vet- en spierweefsel gekoeld tot 6graden. De spieren willen het lichaam op temperatuur houden (37ْC) en gaan daarom warmte produceren.
Deze warmte ontstaat doordat spieren een lichaamseigen hormoon afscheiden, dat het bruine vet aanzet tot verbranding. Zo neemt het volume van het bruine vet af. Daarnaast remt het de aanmaak van witte vetcellen. Hierdoor heeft de behandeling een langer doorwerkend effect.

Een ander effect van het toevoeren van koude is dat ook de lever een lichaamseigen hormoon produceert. Dit hormoon helpt om wit vet om te zetten in bruin vet, dat vervolgens weer verbrand kan worden. Zo kunnen we tijdens een kuur de witte vetlaag aanpakken en vermindert de lichaamsomvang van het behandelde probleemgebied.

 • 3 tot 10 centimeter verlies in 3 behandelingen

 • strakkere huid en minder putjes

 • geen blauwe plekken of pijn achteraf

 • grotere oppervlakten in 1x te behandelen

 

   

   

  Ja,  ik wil graag weten hoe je mij kunt helpen

  Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in voor meer informatie.