fbpx

Huidproblemen

Waar stoor jij je aan…

Acne, Rosacea, Pigmentvlekken

en een droge huid zijn een aantal huidproblemen

die vaak voorkomen als je hormonen niet in balans zijn.

Huidprobleem

De meeste trajecten en behandelingen verlopen bij ons in bepaalde stappen.  We beginnen altijd met een consult.   Na het maken van de huidscan bespreken we je klachten en wensen.

Door eerst te kijken naar de oorzaak en je huidconditie kunnen wij doelgericht het probleem op lossen.

Dit is de basis van onze behandelingen,  de juiste producten en voedingsadvies.

Zo kunnen we echt het verschil maken in je huidconditie en je huid mooier maken.

 

Jouw huid beschermt je tegen vochtverlies en schadelijke effecten van buitenaf zoals UV licht, virussen, bacteriën en schadelijke stoffen. Zodra je huidbarriere niet in balans is wordt kunnen er problemen ontstaan zoals irritaties en allergische reacties.

Huidproblemen zijn soms erfelijk bepaald. Maar de balans kan ook verstoord worden door bijvoorbeeld ouderdom, hormonale veranderingen, stress, een ongezonde levensstijl, temperatuurschommelingen of te veel zon.

 

Zelfvertrouwen

Huidklachten kunnen zorgen voor minder zelfvertrouwen.  Dit merk je op je werk en in je sociale leven.   Door je huidproblemen op te lossen willen wij jouw weer lekker in je vel laten zitten en je zelfvertrouwen een boost geven.

 

Overige huidproblemen

Een dunnere huid,  bultjes, plekjes en rare haren kun je ook meer zien en voelen als je ouder wordt.  Ook dit pakken we aan in ons instituut.

$

Vermoeide huid

$

Droge huid

$

Huidverslapping

$

Syringomen

$

Milia