fbpx

Onze nieuwe signature behandeling voor een stralende huid

Wie wil er nou niet een gezonde stralende huid.  In onze salon bieden wij vele behandelingen om je huid te verbeteren.

Onze nieuwe signature behandeling is een topper waarbij wij onze microneedling behandeling met botuline toxinum combineren met bindweefselmassage.

 

Bindweefselmassage

De behandeling bestaat uit verschillende stappen.  Om je huid goed voor te bereiden beginnen we met een reiniging en bindweefselmassage. Tijdens deze intensieve bindweefselmassage gebruiken we knedende en rollende massagegrepen om de huid intensief te stimuleren. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt de doorbloeding geactiveerd.  Het resultaat is een verstrakte en egalere huid met een mooi lifting en meer stevigheid.

 

Microneedling

Vervolgens beginnen we met de microneedling. Hierbij gebruiken we een verdunde vorm van botuline toxinum, hyaluronzuur en vitamine C als werkstof. Deze werkstoffen verkleinen de porien, verminderen rimpels en fijne lijntjes.  Ook kraaienpootjes en lachrimpeltjes zullen snel verbeteren.  Je huid is strakker, heeft een egale structuur en mooiere elasticiteit. 

Na de microneedling wordt een herstellend sheetmakser aangebracht en zullen we met ijsbollen een verkoelende massage geven.  Met een herstellende dagcreme en zonbescherming sluiten we de behandeling af. 

Waarom deze combinatie

Een van de voordelen van microneedling is dat het de aanmaak van collageen stimuleert. Collageen is een eiwit dat essentieel is voor een gezonde stevige huid. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af en kan je huid slapper worden. Door microneedling met botuline toxine te combineren wordt niet alleen de aanmaak van collageen gestimuleerd maar wordt ook de huid verstrakt en verstevigd.

Resultaten behandeling

  • Stevigere huid
  • Mooie lifting
  • Verkleining porien
  • Minder rimpels
  • Verbetering kraaienpootjes
  • Egale huidstructuur
  • Mooie glow en blos

 

Microneedling met bindweefselmassage

Actie

Wij zijn zo enthousiast over de resultaten dat we deze behandeling graag meer in de picture zetten.

Normaal is deze microneedling met botuline toxinum i.c.m. bindweefselmassage, Led Therapy en sheetmask 174 euro.

In de maand april nu voor 147 euro + GRATIS Youth Defense Serum t.w.v. 19 euro.  

Een echt pre-ageing serum die je huid herstelt en kalmeert.  Perfect om je huid na de behandeling thuis te verzorgen.

 

Youth Defense Serum