fbpx

Samenwerkingen

  Beloftes,  werkzame stoffen, toevoegingen, samenwerking, scholingen….  

 

  Het voor ons aangaan van een samenwerking met een leverancier gaat niet over 1 nacht ijs.  Niet alleen uitstraling of prijs geeft bij ons de doorslag.
  En het duurste is niet altijd het beste.
  Daarom hebben wij de afgelopen 18 jaar mooie behandelingen en dermocosmetics producten kunnen toevoegen die doen wat ze beloven.  En ja,  wij gebruiken ze ook zelf.  Ook de behandelingen ondergaan we zelf.

  LOOkX Cosmetics

  naar de webshop

  Het merk van Nederlandse bodem.  Al 18 jaar lang zijn wij blij met deze samenwerking en dat zegt veel.  Innoverend, doet wat het belooft en goede prijs, kwaliteitsverhouding.

  LOOkX Skincare   –   Smart, clean en vegan

  LOOkX skincare doet écht iets voor je huid. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring weten we wat jouw huid nodig heeft. Daarom werken wij met uniek hoge percentages werkstoffen en ons signature ingrediënt: extracten van plant stamcellen. Dit zorgt ervoor dat er echt veranderingen plaatsvinden in de huid. Onze producten zijn makkelijk in gebruik en snel: in maximaal 10 minuten een perfecte beauty routine die aansluit op al jouw wensen!

  LOOkX Makeup

  Hoe zonde als je make-up averechts werkt op je huidverzorging. Onze make-up versterkt de werking van LOOkX Skincare producten. Het is vrij van schadelijke stoffen en veilig voor de huid. Dankzij de toegevoegde vitamines werken de producten beschermend, verzorgend en anti-ageing. Omdat het snel en makkelijk in gebruik is, kan iedereen een make-up look maken met LOOkX.

  LOOkX Cosmetics

  Sckin Nutrition

  Geen mooie huid zonder goede bouwstoffen.

  ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam.

  Met ScKIN Nutrition werk je met één product sneller en aan meerdere oplossingen tegelijk.

  Overig

   

  Daarnaast hebben wij een aantal samenwerkingen voor specifieke producten.  Zoals onze chemische peelingen, PRX -T33,  Green Sea Peel etc.

   

  Een aantal van deze samenwerkingen:

  – Inno-Aesthetics

  – KRX Aesthetics

  – Sure Medicals

  – MEDCOS

  – Benthlon

  – TC Clinics

   

   

  sckin nutrition