fbpx

Een stralende huid

Jouw Geheim voor Succes

Minder rimpels en verslapping van de huid

Stevigere huidstructuur

Egale gezonde huid

Verhoogde huid weerbaarheid tegen dagelijkse stress

Jouw 1e indruk

Niemand loopt graag rond met huidproblemen, en voor ondernemers is een verzorgde uitstraling van groot belang. Jouw uitstraling is immers jouw visitekaartje in de zakenwereld. Maar wat als jouw huid niet meer zo straalt als voorheen?

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke begrijpen we dit als geen ander. Wij geloven dat een gezonde, stralende huid niet alleen je uiterlijk transformeert, maar ook hoe je je van binnen voelt. Het is jouw geheim voor succes.

Waarom Wachten? Jouw Huid Verdient de Beste Zorg

Wacht niet langer en vraag vandaag nog om persoonlijk advies over je huid en hoe we deze kunnen verbeteren. Onze toegewijde professionals staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een gezondere, jeugdige huid.

Onze Belofte aan Jou

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke gaan we verder dan alleen het behandelen van huidproblemen. We streven naar een gezondere, levendigere, en stralende huid. Dit brengt niet alleen esthetische voordelen met zich mee, maar helpt je huid ook beter te weerstaan tegen de dagelijkse stressfactoren.

Met onze behandelingen geniet je niet alleen van een frissere uitstraling, maar ook van een innerlijke boost. Je voelt je zelfverzekerder en straalt dit ook uit. En het beste van alles? Deze resultaten zijn langdurig. We bieden voortdurende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat je er elke dag op je best uitziet en je je op je best voelt.

 

Niki Kaaij

“Super professioneel. De behandeling moest aangepast worden omdat ik net 2 weken in de zon was geweest. Ben erg dankbaar dat ze die keuze heeft gemaakt. Ben zeer tevreden over het resultaat. Ik kom zeker terug!”

Erna Turksma

Heerlijke behandeling, een echte aanrader. Zeer professioneel. Ik ben aangenaam verrast”

Persoonlijke Huidanalyse

Bij ons beginnen we met een grondige huidanalyse zodra je bij ons binnenstapt. Deze analyse geeft jou de kans om aan te geven wat je graag wilt verbeteren aan je huid. Daarnaast gaan we dieper dan de oppervlakte en bieden we inzicht in de conditie van je huid. Dit consult is ook het moment waarop we je vragen naar eerdere behandelingen, eventuele allergieën, medicijngebruik, wondgenezing en je levensstijl. Om je huid echt te verbeteren, is het cruciaal om de onderliggende oorzaak van problemen te achterhalen.

Jouw Eerste Behandeling? 

Bij de eerste behandeling richten we ons op het optimaliseren van een aantal basisbehoeften. Dit bereidt je huid voor op intensievere behandelingen. We weten uit ervaring dat als deze huidbehoeften op een hoog niveau zitten, de resultaten van de behandelingen die volgen aanzienlijk verbeteren.

 

Jouw Resultaat:

Na onze kennismaking weet je welke behandeling je nodig hebt, wat je thuis wel en niet moet doen, waar je op moet letten en wat je kunt bereiken met voeding. Het resultaat? Een mooie, gladde, zachte huid met meer blos en een stralende glow. Je huid neemt producten makkelijker op, make-up kan mooier worden aangebracht en blijft langer zitten. Dit is het fantastische beginpunt om je huid zichtbaar mooier te maken!

Klaar om jouw huid te transformeren?

Maak nu een afspraak voor een persoonlijke huidanalyse en ontdek hoe we jouw natuurlijke schoonheid kunnen laten stralen. Samen werken we aan een prachtige huid!

Maak direct een afspraak in onze online agenda

pro-ageing of anti-ageing?

Bieslookstraat 31 – 9731 HH Groningen –Made by