fbpx

Microneedling

Effectieve Huidverbetering en Huidverjonging

In ons instituut in Groningen, bieden we een geweldige behandeling genaamd microneedling. Dit is een innovatieve en behoedzame anti-aging behandeling die je huid kan transformeren. Of je nu last hebt van beginnende lijntjes of andere huidonregelmatigheden, microneedling kan een geweldige oplossing voor je zijn.

 

Hoe Werkt Microneedling?

Deze behandeling maakt gebruik van een speciale pen met tientallen microscopisch kleine naaldjes die kleine microkanaaltjes in je huid creëren. Dit proces stimuleert verschillende positieve effecten voor je huid:

  • Je huid vernieuwt en herstelt zichzelf.
  • De celdeling en doorbloeding van je huid verbeteren.
  • De aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd, wat bijdraagt aan een stevige en jeugdige uitstraling.

Wat Kun Je Verwachten?

Na microneedling zal je huid zich gezonder en weerbaarder voelen. Hier zijn enkele resultaten die je kunt verwachten:

  • Vermindering van rimpels.
  • Verkleining van zichtbare poriën.
  • Afname van roodheid in je huid.
  • Minder zichtbare pigmentvlekken (veroorzaakt door UV-straling).
  • Een betere doorbloeding van je huid.
  • Je huid wordt gezonder en weerbaarder

 

Nazorg en Resultaten

Na de behandeling kan je huid enigszins gevoelig zijn, maar de meeste mensen vinden het vergelijkbaar met een elektrische tandenborstel. De roodheid die je direct na de behandeling ziet, zal geleidelijk vervagen.

We geven je een nazorgformulier en begeleiden je tijdens het hele proces. Het advies omvat bijvoorbeeld het vermijden van sporten of sauna-bezoeken in de eerste 48 uur en het beschermen van je huid met een hoge SPF. Je huid kan na enkele dagen iets droger aanvoelen en lichte schilfering vertonen, maar dit herstelt zich meestal binnen 4-5 dagen.

 

Prijs en Aanvullende Opties

Afhankelijk van je doelen en huidconditie, kunnen we microneedling als een op zichzelf staande behandeling toepassen of combineren met andere technieken zoals peeling, carboxytherapie, of LED-Therapie voor nog betere resultaten.

De prijs voor losse microneedling begint bij €124,50.

 

Ja, dit wil ik graag

Boek een vrijblijvend consult om te ontdekken hoe microneedling je huid kan verjongen en verbeteren, en om te bespreken welke optie het beste bij jou past. Je verdient een stralende huid, ongeacht je leeftijd!

Online agenda