fbpx

Voordelen van de PRX-T33 behandeling:

Direct zichtbaar effect

Instant boost: hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans en geeft je een gladde, stevige huid

Anti-aging: Rimpels en verslapping verminderen zichtbaar, waardoor de huid gladder, voller en steviger wordt. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

Let op: dit is een aanbieding voor een bepaalde duur!

VOOR WIE

Ben je op zoek naar een baanbrekende en doeltreffende manier om je huid te transformeren zonder de angst voor naalden? Maak kennis met PRX-T33, de no-needle skin booster die niet alleen onmiddellijke resultaten levert, maar ook langdurige verbeteringen biedt.

 

Wat is PRX-T33?

PRX-T33 is geen gewone peeling, het is een revolutie in schoonheid. Onze unieke formule, die TCA en waterstofperoxide combineert, geeft je huid direct een intensieve boost. Na slechts één behandeling straalt je huid met hernieuwde stevigheid en jeugdigheid, zonder dat er een enkele naald aan te pas komt. Het geheim zit in onze zachte massagetechniek, waardoor actieve ingrediënten diep doordringen voor intensieve hydratatie en vernieuwing.

 

Let op: dit is een aanbieding voor een bepaalde tijd!

After Summer Treatment - Micro Meso Therapy

Enkele resultaten

Micro Meso Therapy voor en na foto

Ik zocht naar een oplossing om mijn huid te verbeteren en mijn vermoeide uitstraling op te frissen zonder naalden of ingrijpende procedures. De behandeling overtrof mijn verwachtingen volledig. Mijn huid voelde meteen steviger aan en kreeg een prachtige gloed. Ik geef de behandeling vijf sterren voor het geweldige resultaat en de vriendelijke behandelaar tijdens de behandeling. Het heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven en ik zou het zeker opnieuw doen

Anoniem (47 jaar)

Ik ben 52 jaar en wilde op een natuurlijke manier mijn gezicht wat mooier hebben.  Na 1 behandeling vond ik het zo mooi dat ik nu een kuur doe samen met de microneedling.  Mijn huid voelt steviger aan, en na elke behandeling ziet mijn huid er mooier uit.  

Gerda (52 jaar)

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Let op: nog 3 van de 15 plaatsen beschikbaar!

Bieslookstraat 31 – 9731 HH Groningen –Made by