fbpx

Natuurlijk is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en te activeren met speciale behandelingen,  maar kan een goede nachtrust dit effect versterken?

Waarom is goed slapen belangrijk voor een mooie huid?

Vooral als je last hebt van slapeloosheid, veel stress en onrust kun je dit terugzien aan je huid.  ‘s Morgens is je huid grauwer, droger,  donkere kringen en wallen onder je ogen.

Een goede nachtrust zorgt er juist voor dat je bloed goed doorstroomt, je cellen optimaal van zuurstof worden voorzien.  En goed slapen helpt niet alleen voor een stralende, mooie gezonde en vitale huid maar ook voor een goed humeur!

Slaap beter en slaap je mooi

Essentiële oliën zoals lavendel, vetiver en wilde kamille bevorderen je nachtrust en het beter inslapen.

Onze Deep Sleep Pillow Spray is het bestverkochte natuurlijk ‘slaapmiddel’ dat je beddengoed heerlijk laat ruiken en je hersenen tot rust brengt en kalmeert, om heerlijk te slapen. Deze spray zit dan ook boordevol met essentiële oliën om je te helpen ontspannen.

    • 97% van de gebruikers slaapt beter

    • 89% van de gebruikers valt sneller in slaap

    • 98% van de gebruikers voelde zich frisser en fruitiger in de ochtend

Extra verzorging in de nacht

Natuurlijk kun je je huid ‘s nachts nog meer ondersteunen:

Heb je snel een vermoeide blik, een gevoelige huid met wat roodheden?   Breng ‘s avonds voor het slapen onze O2 Relax eye & face Mask aan.  Deze gelmasker kun je ook rond je ogen aanbrengen en kalmeert, vermindert rimpeltjes, zorgt voor een soepele, elastische en egale huid.

Juist een wat drogere huid en op zoek naar voeding en anti-ageing?  Onze Vitamin C Intense Mask zit vol met anti-oxidanten, zuivert je huid, verzacht en geeft een weerstand boost. 

Slaap lekker!