fbpx

Ervaringen

De keuze waar jij in de stoel gaat liggen kan lastig zijn.

Niet alleen waar jij het beste wordt geholpen maar ook waar jij je het prettigst voelt.  Waar je vertrouwen hebt.

Daarom kun je bij ons altijd eerst een vrijblijvend en gratis consult aanvragen.  Stel ons al je vragen,  leer ons kennen en kom een kijkje nemen.

Ik kom regelmatig bij Joyce voor een behandeling. Vriendelijk en met veel kennis zoeken zij een passende behandeling bij mijn leeftijd en huidwens. Voor mijn ontspanning en heel goed voor mijn huid. Mijn huid straalt. Ben zeer tevreden.

Anita Klasen

Ik had een goed gesprek voorafgaand aan mijn IPL en micro-meso behandeling. De behandeling verliep perfect. Ik voelde mij op mijn gemak en werd steeds bijgepraat tijdens de behandeling. Kortom ik was goed voorbereid. Gemoedelijk, prettig en vriendelijk.

Rica Nuninga

Ik was benieuwd naar de Glow Skin Tightning Treatment. Een fijne deskundige behandeling en uitleg in een prettige omgeving. Cynthia is een enthousiaste vakvrouw.

Bianca Hazekamp

Voor mijn acne heb ik de Green Sea Peel ondergaan. Fijne omgang en gezellig.  Tevreden over het resultaat.

Roza Kooijstra

Na overleg met Merle heb ik de Oxygeneo behandeling gekregen. Een fijne optie zo voor de zomer. Ben zeer tevreden.

Baukje Hoekstra

Voor het opfrissen van de conditie van mijn huid kwam ik bij Cosmedisch Instituut Hanneke. Een heerlijke grondige reinigde huid en weer een glad resultaat!

Laureen Jansen

Fijne behandeling en goede uitleg! Je kan echt ontspannen en de massage is een aanrader!

Rianne Kok

Van mijn zus had ik een cadeaubon gekregen voor een microneedling behandeling. Ik werd door een super leuke vrouw behandeld, heel aardig en gaf goede adviezen etc. ik vond de behandeling een hele aangename ervaring en heb gelijk een nieuwe behandeling ingepland. Helemaal goed!

Maartje Bosker

Heerlijke behandeling, een echte aanrader. Zeer professioneel. Ik ben aangenaam verrast.

Erna Turksma

Fijne microneedling behandeling. Cynthia heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en ik vond haar benadering naar mij toe heel prettig. Na de behandeling was mijn huid niet rood of gehavend. Ik ben ook niet gaan vervellen, dagen na de behandeling. Ik vind mijn huid nu steviger. Ik denk er over na om een gehele kuur te gaan nemen.  Dank je wel voor de kennismaking!

Sandy Altman

Zeer vriendelijk personeel die goed de behandeling uitlegt en samen met jou in overleg gaat wat gaan we doen en wat voor jouw huid perfect en het beste zou zijn.

Anoniem

Op advies van de dokter en omdat ik het zelf ook een goed idee vond heb ik mij laten behandelen voor de onzuiverheden op mijn rug.

Cynthia Leurs

Een behandeling ondergaan voor mijn onrustige huid. Goede behandeling en zeer tevreden over het resultaat

Linda Poppema

Super professioneel. De behandeling moest aangepast worden omdat ik net 2 weken in de zon was geweest. Ben erg dankbaar dat ze die keuze heeft gemaakt. Ben zeer tevreden over het resultaat. Ik kom zeker terug!

Niki Kaaij

Ter ontspanning maar ook om de effecten van het ouder worden tegen te gaan. Fijn contact, alles wordt met aandacht gedaan.  Ze hebben overduidelijk verstand van zaken.

Karen Goris

Erg netjes en gezellig! Prima locatie en zeker de moeite waard om heen te gaan!

Laura

Omdat ik vond dat mijn huid snel verouderde heb ik de Gezonde Huid Experience geboekt.  De behandeling bij Merle vond ik zeer prettig. Ze legt alles goed uit en ik zag een frisser uiterlijk nadien.

Henny Huizinga

Omdat ik ook nogal wat overtollig haargroei in mijn gezicht heb, hebben we gekozen voor de dermaplaning behandeling. Deze behandeling was zeer geslaagd, kreeg zelfs nog een masker en lekker crème op m’n gezicht! Ben tevreden over het resultaat.

Ineke Heikamp

Cynthia is echt een super meid. Ervaren schoonheidsspecialist, sociaal en empatisch. Het is fijn om bij haar in behandeling voor de microneedling te zijn!

Anne