fbpx

Pedicure Groningen

Je voeten zijn onmisbaar, en toch worden ze vaak verwaarloosd. Bij Cosmedisch Instituut Hanneke in Groningen begrijpen we dat maar al te goed. Je denkt misschien: “Mijn voeten doen het prima, ik heb geen klachten.” Maar wist je dat je voeten dag in, dag uit je hele lichaam dragen? Het is hoog tijd om ze de welverdiende aandacht te geven.

Waarom Een Pedicure behandeling ?

 

  • Pijnloze Voeten: Heb je last van ingegroeide nagels, eelt of likdoorns? Onze pedicures bieden verlichting en herstel, zodat je voeten weer pijnvrij aanvoelen.
  • Professionele Verzorging: Als fysieke klachten je beletten om zelf je voeten te verzorgen, staan wij voor je klaar. Van nagelknippen tot eeltverzorging, wij bieden professionele hulp.
  • Nagel- en Voetproblemen: Kalknagels, voetschimmel of andere nagel- en voetaandoeningen? Geen zorgen, wij hebben de oplossing.
  • Stralende Voeten: Of je nu open schoenen wilt dragen voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt pronken met mooie voeten, wij zorgen ervoor dat je voeten er altijd op hun best uitzien.
  • Overbelasting: Als je voeten dagelijks zwaar worden belast door je werk of beroep, is een pedicurebehandeling geen overbodige luxe, maar eerder een noodzaak.
Pedicure Groningen - nagels knippen

18 Jaar Pedicure in Groningen

Wij hebben maar liefst 18 jaar ervaring in het verzorgen en verwennen van voeten. Onze expertise is niet alleen beperkt tot huidverbetering, huidverjonging en contourverbetering, maar omvat ook de kunst van de pedicure.

Gun Je Voeten de Beste Zorg

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke in Groningen zijn we ervan overtuigd dat voorkomen beter is dan genezen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een pedicurebehandeling en ontdek hoe we je voeten kunnen verwennen. Je voeten verdienen de beste zorg. Het is tijd om ze een beetje liefde en zorg te geven!

Pedicure  30min   39 euro

Voeten Groningen - nagels frezen

Ja, dit wil ik graag

Online agenda