fbpx

Kennismakingsbehandeling

Ontdek Onze Kennismakingsbehandeling voor een Stralende Huid

In de spiegel merk je snel veranderingen in je huid op. Ze lijkt wat doffer, er verschijnen meer lijntjes, en ze lijkt een beetje minder stevig te zijn geworden. Je hebt een duidelijk verlangen om het verouderingsproces van je huid te vertragen, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Zelfs met het gebruik van verschillende crèmes, heb je nog geen zichtbare verbeteringen kunnen waarnemen.

Kennismakingsbehandelingen voor Jou!

Hoewel we de tijd niet kunnen terugdraaien, kunnen we zeker bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces van je huid. Wanneer je huid in topconditie blijft, zijn er talloze voordelen te behalen. Je huid blijft niet alleen langer stralend en jeugdig, maar wordt ook beter bestand tegen invloeden zoals veranderingen in het weer en stress.

Stel je eens voor…

Dat je in de spiegel kijkt en jezelf begroet met een knipoog.

In plaats van een saaie, vermoeide huid, zie je nu een gezicht dat straalt van vitaliteit en jeugdigheid. Dit is het wonder van onze behandelingen. Die doffe, vermoeide huid die je voorheen zag, is nu getransformeerd tot een stralende blikvanger. Die vervelende lijntjes waar je je zorgen over maakte, zijn duidelijk verminderd. En je huid voelt nu steviger aan dan ooit tevoren. Maar het gaat niet alleen om uiterlijk vertoon. Het is het gevoel van zelfvertrouwen dat je uitstraalt. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over de invloeden van het weer of de dagelijkse stress, want je huid kan dit aan.

Met onze behandelingen geniet je niet alleen van een frissere uitstraling, maar ook van een innerlijke boost. Je voelt je zelfverzekerder en straalt dit ook uit. En het beste van alles? Deze resultaten zijn langdurig. We bieden voortdurende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat je er elke dag op je best uitziet en je je op je best voelt.

Huidanalyse Schoonheidssalon Hanneke
Cosmedisch Instituut Hanneke

Ontdek Onze Huidanalyse en Persoonlijke Aanpak

Bij ons beginnen we met een grondige huidanalyse zodra je bij ons binnenstapt. Deze analyse geeft jou de kans om aan te geven wat je graag wilt verbeteren aan je huid.

Daarnaast gaan we dieper dan de oppervlakte en bieden we inzicht in de conditie van je huid. Dit consult is ook het moment waarop we je vragen naar eerdere behandelingen, eventuele allergieën, medicijngebruik, wondgenezing en je levensstijl. Om je huid echt te verbeteren, is het cruciaal om de onderliggende oorzaak van problemen te achterhalen.

Dit is wat wij verstaan onder een persoonlijke aanpak. We passen niet alleen onze behandelingen aan op basis van je huidige conditie, maar houden ook rekening met de toekomstige reactie van je huid.

 

Jouw Eerste Behandeling?

Bij de eerste behandeling richten we ons op het optimaliseren van een aantal basisbehoeften. Dit bereidt je huid voor op intensievere behandelingen. We weten uit ervaring dat als deze huidbehoeften op een hoog niveau zitten, de resultaten van de behandelingen die volgen aanzienlijk verbeteren.

Onze aanpak omvat reiniging, dieptereiniging, het verwijderen van dode huidcellen met behulp van peeling, het verhogen van de energie in de huid, het verbeteren van hydratatie, het versterken van de weerstand van de huid en het verhogen van de huidbescherming. Tijdens deze eerste behandeling maken we al gebruik van geavanceerde technieken zoals fruitzuurpeelingen, carboxy, Led therapie of IPL.

 

Jouw Resultaat

Na onze kennismaking weet je welke behandeling je nodig hebt, wat je thuis wel en niet moet doen, waar je op moet letten en wat je kunt bereiken met voeding. Het resultaat? Een mooie, gladde, zachte huid met meer blos en een stralende glow. Je huid neemt producten makkelijker op, make-up kan mooier worden aangebracht en blijft langer zitten. Dit is het fantastische beginpunt om je huid zichtbaar mooier te maken!

 

Huidproblemen Groningen
1e schoonheidsbehandeling

Huidverbetering Groningen Jouw 1e kennismaking

Klaar om jouw huid te transformeren? Maak nu een afspraak voor een persoonlijke huidanalyse en ontdek hoe we jouw natuurlijke schoonheid kunnen laten stralen. Samen werken we aan een prachtige huid!

Hanneke schoonheidsspecialist