fbpx

Bioslimming Groningen

Detoxen, afslanken en anti-aging 

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen body wrap die echt werkt. Verbrand vet, verminder cellulite en verstevig je huid met deze bekroonde behandeling.  Bioslimming is niet voor niets keer op keer uitgeroepen tot de beste afslankende wrap behandeling.

Het resultaat na Bioslimming in Groningen

  • vermindering van cellulite, striae en spataderen
  • vermindert gevoel van zware benen
  • afvoeren van afvalstoffen en vochtophopingen
  • vetverbranding in de 2e huidlaag
  • verbranding van extra calorieen
  • versteviging van je huid
  • aanmaak van collageen
  • verbetering van de bloedcirculatie

Bioslimming is 100% natuurlijk.  Gemaakt van essentiele olien, plantenextracten, algen en caffeine samen met warme en koude componenten. De bioslimming ontrekt geen water en werkt NIET op basis van compressie.

voor en na bioslimming

De behandeling

Tijdens een Bioslimming behandeling bij Cosmedisch Instituut Hanneke wordt je lichaam ondergedompeld in een heerlijke ervaring. We beginnen met het aanbrengen van twee gels en een crème.

Stap 1: Bioslimming Detox Base – Verhoogt je microbloedcirculatie en verstevig je huid.

We starten met de Bioslimming Detox Base, die wordt aangebracht op je hele lichaam, vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Deze base verhoogt de microbloedcirculatie, verstevigt je huid en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Met zijn natuurlijke mineralen, enzymen, vitaminen en aminozuren verbetert het de algehele gezondheid van je huid.

Stap 2: Active Slim Gel – Verminder cellulite en verbrand vetten

Vervolgens brengen we de Active Slim Gel aan op plekken waar cellulite aanwezig is, zoals de knieholte, bovenbenen en billen. Deze gel vermindert zichtbaarheid van cellulite, verbrandt vetten en verstevigt je huid. Het stimuleert zelfs je lymfesysteem, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en versnelt het gewichtsverlies. Met de Active Slim Gel ben je op weg naar een strakkere en gladdere huid!

Stap 3: Bioslimming Active Slim Cream – Vetverbranding en effectief afslanken

Als laatste brengen we de Bioslimming Active Slim Cream aan op je buik, bovenbenen, heupen, taille en armen indien gewenst. Deze cream richt zich op de vetverbranding van hardnekkige vetten op deze gebieden. Het heeft een krachtig effect op cellulite en gewichtsverlies. Bovendien vermindert het de zichtbaarheid van striae en spataderen. Een effectief product dat je helpt bij het bereiken van je ideale lichaamsvorm.

Hierna laten we de actieve ingrediënten hun werk doen! Je lichaam bedekken we met een dun laagje folie. Terwijl je ontspant met een kopje thee, doen de actieve ingrediënten van Bioslimming hun werk. Je zult een verhoogde microbloedcirculatie ervaren, waardoor je huid een vurige rode kleur krijgt en warm aanvoelt. Geniet van deze verfrissende sensatie!

Stap 4: Bioslimming Ultra Slim Effect – Een Verfrissende Afslankervaring

Na het verwijderen van de folie wordt de Bioslimming Ultra Slim Effect gel aangebracht op je hele lichaam, behalve op de borstzone. Deze verfrissende gel wordt goed gemasseerd met behulp van een bindweefselmassage. Je zult de verkoelende sensatie ervaren terwijl de gel effectief werkt om je afslankdoelen te bereiken. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. In combinatie met de andere gels verstevigt de Ultra Slim Effect gel je huid, vermindert cellulite en striae, en stimuleert het de vetverbranding door vochtafvoer.

De behandeling duurt ongeveer 75 minuten en zelfs na 1 behandeling zie je al hele mooie resultaten.

 

Bioslimming kuur

Bioslimming kennismakingsbehandeling  98 euro

Bioslimming kuur 6x  588 euro

Wil je het maximale resultaat behalen?  Dan raden we je aan om 6 behandelingen te boeken in 4 of 6 week.   

Bioslimming lichaam

Ja, dit wil ik graag

Huidspecialist Groningen
Online agenda