fbpx

Online huidtype advies

Huidtype Advies voor een Stralende Huid

Ontdek jouw huidtype en perfecte verzorgingsroutine met ons online huidtype advies. Je huid verdient de juiste aandacht.

Goede huidverzorging begint met begrip van je huidtype. Elk type en elke huidconditie heeft unieke behoeften. Ons online huidadvies helpt je jouw huid beter te bepalen en geeft persoonlijke productaanbevelingen. Of je nu een vette, droge, gevoelige of gecombineerde huid hebt, ons deskundig advies helpt je de juiste keuzes te maken voor een gezonde en stralende huid.

Het resultaat? Een gezondere, stralende huid die de aandacht trekt en je zelfvertrouwen een boost geeft. Je hoeft niet langer te gissen welke producten geschikt zijn voor jouw huidtype. Ons online huidadvies maakt huidverzorging eenvoudig en effectief.

 

Eenvoudig, snel en vanuit huis

Met ons online huid advies hoef je de deur niet uit of een afspraak te maken bij een specialist. Je kunt dit eenvoudig en snel vanuit huis doen. Je zult in korte tijd ontdekken welk huidtype je hebt en welke producten het beste bij jou passen.

Stap 1: Beantwoord een reeks vragen over jouw huid, zoals je huidtextuur, gevoeligheden en eventuele problemen waarmee je te maken hebt.

Stap 2: Ontvang binnen 2 – 3 dagen jouw huidtype en conditie en persoonlijke aanbevelingen.

Stap 3: Ontdek welke producten en behandelingen geschikt zijn voor jouw huidtype en -conditie en voeg ze toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Klaar om jouw huid naar een hoger niveau te tillen? Probeer ons online huidtype advies vandaag nog en geef je huid de aandacht die ze verdient.

Online huidtest

Online huidadvies

Geslacht

Ben je momenteel in verwachting?

Sport je regelmatig?

Hoeveel water drink je?

Hoe vaak eet/ drink je zuivel? (bv kaas, melk, boter)

Hoe veel fruit eet jij per dag?

Hoe veel groente eet jij per dag?

Hoe vaak eet je gefrituurd eten?

Hoe vaak eet je vlees?

Wat wil jij graag verbeteren?

Wat voor cijfer geef je je huid op dit moment?

Wat heb je tot nu toe al gedaan?

Wat ben je gewend te gebruiken?

Ben je onder behandeling bij een specialist?

4. Om je zo goed mogelijk van advies te voorzien ,is het belangrijk dat wij meekijken naar jouw huid. Zo kunnen wij het probleem bekijken, beoordelen en zien in welke status jouw huid nu verkeerd.<strong>

Niets is verplicht.  Zo ook niet het sturen van je foto naar ons. Al kunnen we met een goede foto van je gezicht wel beter bepalen hoe je huid eruit ziet. Denk er om dat:
  • je huid goed gereinigd is
  • er voldoende daglicht is
  • je de camera ongeveer 30cm van je gezicht af houdt
  • je geen flits gebruikt