fbpx

Overbeharing

Definitief Ontharen voor Overbeharing in Groningen

Overbeharing kan een groot probleem zijn, met symptomen zoals rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren. Het kan je vrijheid belemmeren bij sport, in de zomer of tijdens vakanties, waardoor je zelfs nadenkt voordat je je omkleedt.

Krachtige IPL Ontharing in Groningen

Onze oplossing voor overbeharing is definitief ontharen met behulp van IPL (Intense Pulsed Light). Deze methode gebruikt pulsen van licht om warmte op te wekken in de haarzakjes, waardoor ze permanent worden vernietigd, en er nooit meer een haartje kan teruggroeien.

IPL laser definitief ontharen
Overbeharing IPL Groningen

Snel, Effectief en Vrijwel Pijnloos

Onze MedCos IPL-methode biedt snel en vrijwel pijnloos definitief ontharen op elk lichaamsdeel. Bijvoorbeeld, de behandeltijd voor oksels of de bikinilijn is slechts vijf minuten.

Wij werken met het nieuwste en meest krachtige IPL SHR-systeem op de markt. Dankzij de grote behandelkoppen tot 12m2 en het extreem gekoelde diafragma is de behandeling niet pijnlijk.

Over het algemeen zijn gemiddeld zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat.

 

Het Doel van Onze IPL Behandeling

Onze IPL-behandeling streeft naar:

– Een gladde huid
– Geen ontstekingen meer
– Geen stugge haren
– Geen stoppels
– Geen ingegroeide haren

Als je last hebt van overbeharing en van deze problemen af wilt, neem dan contact met ons op voor een consult. Herwin je zelfvertrouwen en geniet van een stralende, haarvrije huid. 

 

Instituut Hanneke

Graag meer advies of een afspraak

Maak direct in onze online agenda een afspraak voor een 1e behandeling of intake.

Of stuur ons een whatsapp bericht