fbpx

Huidspecialisten Groningen

In de spiegel merk je de veranderingen in je huid snel op. Ze lijkt wat doffer, er verschijnen meer lijntjes, en ze lijkt een beetje minder stevig te zijn geworden. Je hebt een duidelijk verlangen om het verouderingsproces van je huid te vertragen, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Zelfs met het gebruik van verschillende crèmes, heb je nog geen zichtbare verbeteringen kunnen waarnemen.

Huidverbetering voor jou!

Hoewel we de tijd niet kunnen terugdraaien, kunnen we zeker bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces van je huid. Wanneer je huid in topconditie blijft, zijn er talloze voordelen te behalen. Je huid blijft niet alleen langer stralend en jeugdig, maar wordt ook beter bestand tegen invloeden zoals veranderingen in het weer en stress.

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke streven we naar een gezondere, levendigere en stralende huid, wat een scala aan voordelen met zich meebrengt.

Met onze behandelingen geniet je niet alleen van een frissere uitstraling, maar ook van een innerlijke boost. Je voelt je zelfverzekerder en straalt dit ook uit. En het beste van alles? Deze resultaten zijn langdurig. We bieden voortdurende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat je er elke dag op je best uitziet en je je op je best voelt.

 

Persoonlijk behandelplan

Elke huid is uniek en heeft zijn eigen behoeftes.  Gecombineerd met jouw gezondheid, lifestyle en ook nog eens jouw eigen wensen,  maken wij een behandelplan op maat.  Geen standaard behandelingen bij ons, maar een op maat gemaakt plan.

Orthomoleculair plan

Elke huid heeft bouwstoffen nodig zodat we ook de meest optimale resultaat na een behandeling mogen verwachten.  Beter herstel, mooier collageenaanmaak, minder afvalstoffen, met als resultaat een gezondere huid, rustige darmen en meer energie.

Specialistische behandelingen

Voor meer energie in de cellen, betere afvoer van afvalstoffen,  lifting, stevigheid, volume, gladheid van de huid en zo kan ik nog wel even door gaan.

Elke specialisatie heeft een doel en bij elke start van een traject bepalen wij wat je huid nodig heeft en welke specialisaties het beste bij jouw huid past.

 

Onze behandelingen zijn een feest voor zowel je huid als je zelfvertrouwen.

Ze laten je stralen, ongeacht wat de dag voor je in petto heeft! 

Team

Ons team van huidspecialisten bestaat uit Hanneke, Joyce, Cynthia en Linda. Samen vormen we een deskundig en toegewijd team dat altijd op de hoogte is van de nieuwste technieken, apparatuur en producten in de wereld van huidverzorging. Door middel van nauwe samenwerking en regelmatig overleg, begeleiden we je naar een optimale huidconditie.

We streven voortdurend naar het uitbreiden van onze vakkennis door het volgen van nieuwe opleidingen en trainingen. Dit doen we om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven leveren. Als een garantie voor onze kwaliteit zijn we aangesloten bij de ANBOS, en bovendien zijn we GGD-goedgekeurd en AGB-gecertificeerd. Dit betekent dat je bepaalde behandelingen bij je zorgverzekering kunt declareren.

Bovendien hebben we Oxana Hermes als onze Permanente Make-up specialist. Naast haar eigen praktijk in Coevorden, is ze elke maand bij ons in de salon aanwezig om je te voorzien van deskundige adviezen en behandelingen op het gebied van permanente make-up. Bij Cosmedisch Instituut Hanneke staan we klaar om je te helpen bij het bereiken van een stralende en gezonde huid, ondersteund door ons ervaren en gepassioneerde team.