fbpx

Schoonheidsspecialisten Groningen

In de alledaagse drukte van het leven ontmoeten we vaak vrouwen die de balans zoeken tussen verschillende rollen.

Misschien herken je het wel: de toegewijde moeder, de liefdevolle vriendin, de ondersteunende partner, en de professional die haar carrière koestert. Te midden van al deze rollen kan het gebeuren dat we onszelf uit het oog verliezen.

Ondertussen zie je in de spiegel subtiele veranderingen. Meer vermoeidheid in je ogen, de fijne lijntjes rond je mond. Het herstel van een paar jaar geleden na een drukke periode duurt tegenwoordig echt een stuk langer.

Misschien voel je de behoefte om het verouderingsproces te vertragen, maar vraag je je af waar te beginnen. Ondanks je inzet zijn de resultaten van de diverse crèmes nog niet echt zichtbaar. Misschien ben jij die vrouw die altijd voor anderen klaarstaat, maar zichzelf soms vergeet. Die vrouw die weet dat uiterlijk niet alles is, maar ook begrijpt dat hoe je eruitziet, invloed heeft op hoe je je voelt.

Schoonheidsspecialisten Groningen

Waarom naar de Schoonheidsspecialist bij Cosmedisch Instituut Hanneke?

Het verouderingsproces van de huid is onvermijdelijk, maar binnen handbereik liggen stappen om het te vertragen en je huid een gezonde gloed te geven. In Groningen vind je bij Cosmedisch Instituut Hanneke schoonheidsspecialisten die uitblinken in het begrijpen van de unieke behoeften van jouw huid, vooral in de leeftijdscategorie van 30 tot 55 jaar.

 

 

Persoonlijke Behandelingen op Maat

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke staat geloof in geen standaardbehandelingen centraal. Elke huid is uniek en verdient daarom een op maat gemaakt behandelplan. Onze schoonheidsspecialisten combineren hun expertise met jouw gezondheid, levensstijl en specifieke wensen om een plan te ontwikkelen dat gericht is op het verjongen en verfrissen van jouw huid.

Orthomoleculair Plan voor Optimale Resultaten

Onze orthomoleculaire benadering zorgt voor diepgaande verzorging van jouw huid. Met aandacht voor de benodigde bouwstoffen stimuleren we herstel, bevorderen we collageenaanmaak en verminderen we afvalstoffen. Het resultaat? Een gezondere huid, rustige darmen en verhoogde energie.

Specialistische Behandelingen voor Vrouwen van 30 tot 55

Specifiek gericht op vrouwen tussen de 30 en 55 jaar bieden wij behandelingen die zich richten op het verbeteren van energieniveaus in de cellen, het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen, het bieden van lifting, stevigheid, volume en het verbeteren van de gladheid van de huid.

 

Onze behandelingen zijn een feest voor zowel je huid als je zelfvertrouwen.

Ze laten je stralen, ongeacht wat de dag voor je in petto heeft! 

Team Instituut Hanneke

Professioneel Team van Schoonheidsspecialisten in Groningen

Ons team van huidspecialisten bestaande uit Hanneke, Joyce, Cynthia en Linda, staat klaar om je te begeleiden naar een optimale huidconditie. Samen vormen we een deskundig en toegewijd team dat altijd op de hoogte is van de nieuwste technieken, apparatuur en producten in de wereld van huidverzorging. Door middel van nauwe samenwerking en regelmatig overleg, begeleiden we je naar een optimale huidconditie.

We streven voortdurend naar het uitbreiden van onze vakkennis door het volgen van nieuwe opleidingen en trainingen. Dit doen we om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven leveren. Als een garantie voor onze kwaliteit zijn we aangesloten bij de ANBOS, en bovendien zijn we GGD-goedgekeurd en AGB-gecertificeerd. Dit betekent dat je bepaalde behandelingen bij je zorgverzekering kunt declareren.

Bovendien hebben we Oxana Hermes als onze Permanente Make-up specialist. Naast haar eigen praktijk in Coevorden, is ze elke maand bij ons in de salon aanwezig om je te voorzien van deskundige adviezen en behandelingen op het gebied van permanente make-up.

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke staan we klaar om je te helpen bij het bereiken van een stralende en gezonde huid, ondersteund door ons ervaren en gepassioneerde team.

Cosmedisch Instituut Hanneke

Jouw Huidconsult

Laat je door ons begeleiden

  • Ben je een tijdje niet langs geweest voor een behandeling
  • of heeft je huid veranderingen ondergaan?
  • Of wellicht vind je het lastig om de juiste behandeling of product te kiezen?

Tijdens het Huidconsult gaan we samen ontdekken welke behandeling, product of kuur het beste past bij jouw huid, levensstijl en wensen.

Dit gratis en vrijblijvende consult begint met een intake en uitgebreide huidanalyse. We onderzoeken de conditie van je huid, eventuele klachten of problemen en bespreken uiteraard ook jouw wensen. Op basis van deze informatie stellen we een persoonlijk product- en behandelplan op. Zo slaan we samen de handen ineen om te werken aan de mooiste versie van jouw huid!

30 minuten |  Gratis & vrijblijvend

 

 

Consult & Behandeling

Boek dan je kennismakingsbehandeling.

  • Wil jij direct starten met je behandelplan?
  • Of wil je ook direct kennismaken met onze behandelingen?

Kies dan voor onze Kennismakingsbehandeling. Tijdens deze gezichts­behandeling kunnen we direct de eerste stappen zetten uit jouw behandelplan.

Je gaat naar huis met een schoon en frisse huid die klaar is om de werkstoffen vol op te nemen en een uitgebreid advies. Klaar voor de volgende stap!

 

Inclusief consult 100 minuten |  119 euro