fbpx

Permanente Make-up Groningen

Met permanente make-up ben je verzekerd van een altijd verzorgde uitstraling, zonder dat het lijkt alsof je echt opgemaakt bent.

Hoe werkt permanente make-up precies?

Door het gebruik van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer beweegt, wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof net onder de opperhuid ingebracht. Hiermee wordt de juiste kleur op de juiste plaats aangebracht, of het nu is om er beter uit te zien of lichte correcties aan te brengen.

Deze methode is geschikt voor verschillende doelgroepen, waaronder sporters, mensen met gevoelige ogen, make-up allergie, vervaagde liplijnen, niet zichtbare of ontbrekende wenkbrauwen, en minder strakke wenkbrauwen.

PMU specialist Oxana

Vakmanschap

Onze Nouveau Contour specialiste, Oxana, is opgeleid bij het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld en heeft intensieve trainingen afgerond met alle specialisaties. Haar jarenlange ervaring en deskundigheid, samen met de unieke Nouveau Contour Methode, garanderen kwaliteit. Cosmedisch Instituut Hanneke Groningen en PMU-specialist Oxana Hermes zijn GGD goedgekeurd.

Wat onderscheidt permanente make-up van een tatoeage?

Hoewel de twee technieken veel op elkaar lijken, worden de pigmenten bij permanente make-up net onder de opperhuid geplaatst, waardoor het niet permanent is. De duur van permanente make-up varieert per persoon en wordt beïnvloed door celvernieuwing, afweersysteem en UV-licht. Gemiddeld is het aan te raden PMU-wenkbrauwen ongeveer elk jaar bij te werken, terwijl een eyeliner veel langer mooi blijft.

pmu groningen
pmu groningen
pmu groningen

De behandeling:

Oxana brengt permanente make-up aan bij de ogen, lippen en wenkbrauwen. Dit omvat verschillende stijlen eyeliner, lipcontouren voor symmetrie of het invullen van hele lippen voor een natuurlijke kleur, evenals wenkbrauwtechnieken zoals hairstrokes voor een mooie, natuurlijke look en powder brows voor een ingekleurde poeder- of schaduwlook.

Tijdens de eerste afspraak bespreken we altijd de mogelijkheden en jouw wensen. Oxana tekent met een gewoon potlood de beoogde eyeliner, wenkbrauw of liplijn, zodat je direct het te verwachten resultaat ziet. Pas als je 100% tevreden bent, wordt de behandeling gestart, inclusief voortekenen, kleurbepaling, huidverdoving en het daadwerkelijk zetten van de permanente make-up.

Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Enkele dagen later kan lichte vervelling optreden, en het pigment kan iets lichter worden. De tweede behandeling, inbegrepen bij de totale prijs, wordt gebruikt om de puntjes op de i te zetten en de permanente make-up indien nodig te corrigeren.

PMU Groningen

Met onze PMU-specialist Oxana ben je verzekerd van vakkundig vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Maak een afspraak bij Cosmedisch Instituut Hanneke in Groningen voor jouw permanente make-upbehoefte en ontdek de blijvend mooie look die we kunnen creëren.

Ja, dit wil ik graag