fbpx

Huidverjongingsbehandeling met direct resultaat

Maak kennis met de Youthfull Contour Fusion, een revolutionaire combinatiebehandeling zonder naalden, die de tekenen van verslapping en rimpels als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Bij Instituut Hanneke hebben we de krachten gebundeld van Carboxy therapie, het Vlift Mask en Thread Fill Collageen draden om jou een verbluffende transformatie te bieden. Lees verder en ontdek hoe deze behandeling je huid een jeugdige uitstraling kan geven! 

Carboxy therapie

Na de reiniging en lichte peeling beginnen we met de Carboxy Therapie. Onze geheime wapen tegen diverse huidproblemen. Na slechts één behandeling zul je al direct resultaat zien. Carboxy therapie verbetert de huidtextuur en tint, verhoogt de elasticiteit.  Het geeft je huid meer energie, vermindert rosacea en acne. Daarnaast versterkt het de spieren en laat het wallen en rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Na deze behandeling straalt jouw gezicht als nooit tevoren!

Vlift Mask

Na de Carboxy therapie richten we ons op het liften en verstrakken van het gehele gelaat met het Vlift Mask. Dit innovatieve masker droogt op terwijl de krachtige werkstoffen diep in je huid doordringen. Je zult direct versteviging en verheldering ervaren. Het resultaat? Een strakkere, stevigere en mooiere contour die je ook voelt.

Thread Fill / collageen draden.

Voor de extra aandachtspunten, zoals voorhoofdslijnen, de kaaklijn, kraaienpootjes en de neuslippenplooi, maken wij gebruik van de nieuwste sensatie: Thread Fill Collageen draden. Deze geavanceerde behandeling biedt direct resultaat bij het verminderen van lijntjes en verslapping. Je zult merken dat je poriën minder zichtbaar worden, je huidskleur helderder wordt en je huid een zachtere en gladdere structuur krijgt.  I.c.m. een hyaluron filler kunnen we gericht lijnen opvullen.  Met een liftende techniek en i.c.m. een hyaluron filler zorgt dit voor een verbluffend effect. Afhankelijk van je huidconditie kan het effect 12 week aanhouden.

Brightning sheet mask

Om alles mooi verder in te sluizen en vochtbalans meer te verhogen sluiten we af met onze populaire sheet mask.

Collageen draden

Resultaten behandeling

  • Verhoogde elasticiteit en versteviging:
    Je huid gelift en verstrakt. De behandeling heeft een verstevigend effect, waardoor je gezichtscontour        strakker en jeugdiger oogt. Je huid voelt steviger en veerkrachtiger aan.
  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes De combinatie in deze behandeling richt zich specifiek op het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Door de collageen stimulatie worden de huidplooien opgevuld en verzacht, waardoor je een gladdere en jeugdigere uitstraling krijgt.
  • Verheldering van de huidskleur
    Na de behandeling zul je merken dat je huidskleur helderder en meer stralend is. Door het stimuleren van de huidvernieuwing en het verminderen van oneffenheden krijg je een egalere teint en een gezonde gloed.
  • Verbeterde huidstructuur en -kleur
    De combinatie van de verschillende behandelingen werkt samen om de algehele huidstructuur te verbeteren. Je poriën worden minder zichtbaar, oneffenheden en vlekjes worden verminderd terwijl je huid een zachtere en gladdere textuur krijgt. Dit zorgt voor een zijdezachte en jeugdige huid.

Youthfull Contour Fusion

90 minuten  152 euro